Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin takkadak her yerde, özellikle de eke binalarda olması kişilerin güç kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarışma kabil faktörlere ilişkilı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının henüz güçlü bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceği konusunda hemfikirler.

Evlerde, kâryerlerinde, okullarda ve çeşitli büyüklük kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanoğluın hızlı ve kolaylık biçimde yangın alanlarını vazgeçme etmesi sinein kullanılmakta olan önemli mimarilar arasındadır.

Umumiyetle pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden ortam seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Sadece bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir gayrı yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması esenlanabilir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It katışıksız been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Bu konuda mezun yangın firmasından bağış alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir öbürü de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven Yangın Çıkış Kapısı kapısıyla korunur.

Söz konusu gönül kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page